Lunsj(10.30-12.30)
Middag (14.00-18.00)
Mandag
Lunsj(10.30-12.30)
Lunsjbuffet
Middag (14.00-18.00)
Biffkarbonader m/grønnsaker, fløtesaus og løk
Tirsdag
Lunsj(10.30-12.30)
Lunsjbuffet & Pizzabuffet
Middag (14.00-18.00)
Terteskjell m/reker og fiskepudding
Onsdag
Lunsj(10.30-12.30)
Lunsjbuffet
Middag (14.00-18.00)
Flesk & Duppe
Torsdag
Lunsj(10.30-12.30)
Lunsjbuffet
Middag (14.00-18.00)
Medisterkaker m/brun saus og surkål
Fredag
Lunsj(10.30-12.30)
Lunsjbuffet
Middag (14.00-18.00)
Lukket selskap
Lørdag
Lunsj(10.30-12.30)
Middag (14.00-18.00)
Catering
Søndag
Lunsj(10.30-12.30)
Middag (14.00-18.00)
Kremet oksegryte fra kl. 14.00